форум для родителей

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » форум для родителей » Спорт и похудение » Спортивний одяг та взуття


Спортивний одяг та взуття

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Де краще купувати одяг та взуття для спорту?

0

2

Вже минуло три роки з того часу, як спорт посів важливе місце вмоєму житті. З того часу я намагаюся купувати лише якісні брендові  речі для тренувань. Нещодавно відкрила для себе магазин Ідеал Спорт https://idealsport.com.ua/  Тут постійно оновлюється асортимент та ціни прийнятні. Гарний сервіс та безкоштовна доставка.

0

3

Дякую! Класний магазин!
Можливо ще хтось в курсі, де можна дитячі футзалки купити вигідно?

0

4

Подивіться в магазині Футбольна точка . Тут можна купити будь-яке взуття для футболу https://soccerpoint.com.ua/vzuttia-dlia-futbolu/ Ми вже неодноразово замовляли у них різні товари, так як наші обидва сини займаються цим видом спорту. Якістю і рівнем цін задоволені.

0

5

Смотря какую именно вы одежду хотите купить, обычную спортивную или профессиональную. Я вот например в магазине MMA Style обычно все заказываю для мужа боксера, потому что ему нужно все профессиональное. Вот такой ему купила рашгард мужской комплект https://mmastyle.com.ua/ru/catalog/rashgardyi . Не везде такие можно найти для спортсменов.

0

6

А спецформу где можно прикупить? Например, полицейскую форму?

0

7

У меня была такая история, надо было срочно заказать форму полиции Украины https://killa.com.ua/katalog/dlya-politsii/ Даже не спрашивайте что приключилось)) Друг работает в полиции, и накануне порвал свою форму, надо было в чем-то идти на работу, пока новую форму ему выдадут. А на тот день еще какая-то проверка была, что в гражданском ну никак нельзя было явиться)

0

8

Вражений якістю та сервісом при покупці футбольної форми в інтернет-магазині Адідас. Можу сказати, що Адідас і Манчестер Юнайтед це дуже гарний вибір назавжди. Матеріал сучасної форми дуже приємний, логотипи не лущаться після прань. Тепер я готовий вболівати за свою команду в стильній та комфортній формі мого улюбленого клубу.
https://i.imgur.com/9d4p3WD.png

0

9

Много спортивных вещей для своего мужчины на подарок можно найти в этом магазине https://springfield.com.ua/shops . Фирменные вещи, отличного качества, да еще и по разумным ценам. Для спортзала и утренних пробежек как раз то, что нужно.

0


Вы здесь » форум для родителей » Спорт и похудение » Спортивний одяг та взуття